Welkom op mijn website,

meer over mij en mijn newborn fotografie studio!

Fotografie voor de allerkleinste!

 

Klein en puur fotografie is een gespecialiseerde newborn fotografie studio in Spijkenisse

 

Ik fotografeer al een aantal jaar met heel veel plezier, zwangerschap, newborn, baby & Cakesmashes!

Eerst aan huis, daarna in mijn newborn fotografie studio in Oostvoorne en nu in een prachtige locatie op de Theemsweg in Spijkenisse.

 

Maar ook hou ik er van om heerlijke buitenlocatie’s op te zoeken.

Waarmee ik weer prachtig unieke warme, maar ook pure en betoverende foto’s voor jullie vast kan leggen.

Om dit te kunnen doen, vind ik  dat je moet fotograferen waar je hart ligt.

Daarom heb ik gekozen om mij te specialiseren in newborn en baby fotografie.  ( bekijk mijn unieke Babyplan ” Kleine Baby “! echt super gaaf en erg geliefd onder onze Klein & Puur Fotografie klanten:) ).

Hier heb ik verschillende workshops en cursussen voor gedaan en zal ik blijven doen.

 

Zo heb ik in 2015 een cursus kinderfotografie gedaan bij: bydianne fotografie, newborn Bootcamp van Kelly Brown & The creative newborn photography studio van Jullia Kelleher.

Veiligheid van de newborn baby’s vind ik het allerbelangrijkste en ben om die reden de cursus “ Baby Safety and Newborn Posing van Kelly Brown gaan volgen.

Hierdoor kan ik verschillende poses fotograferen zonder de baby op welke manier dan ook in gevaar te brengen.

Ik luister heel goed naar de baby wat hij/zij wel of niet prettig vind, laat de baby merken dat ze het niet wil dan gaan we over naar de volgende pose.

 

Sindsdien ben ik ook lid geworden van de wereldwijde newborn fotografie organisatie APNPI en heb ik met succes mijn certificaat en newborn veiligheid cursus behaald in Januari 2018.

In Juli 2018, staat alweer een nieuwe workshop op het programma van de Amerikaanse newborn fotograaf Norma Fayak!! Kan niet wachten om nog meer te leren! Ik zal nooit stil staan, maar mezelf altijd tot het uiterste drijven!

 

In mijn newborn fotografie studio en outdoor locaties, staat kwaliteit en customer service naast veiligheid bij mij op nummer 1.

Hierdoor kunnen jullie voor de volle 100 procent van jullie sessie genieten en met veel plezier terug kijken naar jullie sessie.

Je kunt ook zien dat ” Jullie baby/gezin, het allerbelangrijkste zijn op mijn foto’s. Tuurlijk werk ik met props, haarbandjes en pakjes, maar het word wel op een manier gestylt dat jullie nieuwe baby of gezin eruit springt!

 

? Wie ben ik ?

 Mijn naam is Robin, 31 jaar jong en ben in 2019 getrouwd met mijn man.

Samen zijn wij super trotse ouders van onze geweldige kindjes Jaylissa, Wyatt & Nayla.

 

Voor je gaat, kijk ook nog even naar deze pagina, voor meer foto’s en informatie over hoe een sessie verloopt . Wil je graag weten wat de prijzen zijn voor bovenstaande sessies, kijk dan hier !

Heb je na het bekijken van onze website interesse om foto’s te laten maken op locatie of bij ons in de studio? Dan kun je op onze contactpagina mijn informatie vinden, of je stuurt een berichtje via facebook om een afspraak met me maken.

Mocht je nog vragen hebben of een speciaal verzoek, twijfel dan niet en neem even contact op met mij! We kunnen altijd een gesprek in de studio plannen, zodat we alles kunnen bespreken 🙂

Je kan me ook volgen op mijn Facebook Page of  Instagram!

XxX Robin