Geboortefotografie

Geboortefotografie!

 

Geboortefotografie, wat vind ik dat ontzettend gaaf om te doen! maar voor ik aan dit grote avontuur wil beginnen … Zoals altijd, wil ik me er goed in verdiepen.

Al snel kwam ik terecht bij Renate van Lith uit, voor het eerste ontmoete ik haar bij het Newborn event in Belgiƫ. Daar leek ik wel een klik met haar te hebben, het voelde al meteen heel vertrouwt.

Zelf is ze gevestigd in Zaandam, maar toch heb ik de keuze gemaakt om voor mijn workshop geboortefotografie, daar heen te gaan en heb er zeker weten geen spijt van!

 

HEEEL VEEL PECH! GEBOORTEFOTOGRAFIE, IK MOCHT ALVAST WAT STRESS BELEVEN!

Helaas had ik wel erg veel pech, van autoproblemen tot openvallende tassen en grote scherm problemen. hahaha maar wat heb ik ontzettend veel gelachen en vooral heel veel geleerd.

Zelf ben ik wel iemand van het goed aanpakken en heb ik daardoor nog niets van mij laten horen.. ik moest alles goed laten bezinken en goede stappen zetten om ook dit aan jullie te kunnen aanbieden!

Het vergt namelijk nogal wat organisatie met drie kinderen! Daarnaast twee fotootjes van mijn eerste geboorte rapportage! SUPER GAAF šŸ™‚

 

Ben je zelf fotograaf en ook geĆÆnteresseerd om geboortefotografie aan te bieden? dan raad ik je haar echt met 1000% aan!

 

Groetjes!!

 

Robin

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.