Newborn shoot, mijn ervaring

Newborn shoot, mijn ervaring

 

 

Mijn naam is Ghislaine en ik ben 27 jaar en kom uit Hellevoetsluis en woon daar met me zoontje Elijah, onze hond en kat. Ik was opzoek naar een leuke new born fotograaf en kwam op deze site terecht, op me gemak heb ik alle foto’ s bekeken en was er al snel over uit! Hier ga ik zijn newbornshoot doen!

Uiteindelijk contact opgenomen en mijn uitgerekende datum geboekt voor eind Maart want dan was ik tenslotte uitgerekend. Het verliep alleen heel anders, die kleine vond het wel genoeg geweest. Hij is 5 weken te vroeg geboren en daarom dus meteen toen we uit ┬áhet ziekenhuis mochten contact opgenomen! Gelukkig was er gelijk en snel terecht voor onze shoot. Ik had er zo’ n zin in! Nu wat informatie over de Newborn shoot, mijn ervaring!

De dag van de shoot gingen we erheen en had ook mijn moeder meegenomen, eenmaal daar werden we vriendelijk ontvangen. Als eerste hebben we een praatje gemaakt met een kopje thee.

Al snel voelde we ons heel erg op ons gemak, tijdens de shoot nam ze overal de tijd voor en zag je echt dat de baby op nummer een staat.

Tussendoor kon ik hem even op me gemak eten geven zodat die weer lekker op ze gemak was.

Ook werd er goed naar gekeken wat wij mooi vonden als decor voor de shoot en we konden uit allemaal leuke ideetjes kiezen.

Ik weet zeker dat het geweldige foto’s zijn geworden waar veel liefde en vooral veel geduld inzit !

Zeker een aanrader om hier een new born shoot te doen.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.