Newborn Fotografie Spijkenisse| Waarom investeren in Newborn Fotografie?

Newborn Fotografie Spijkenisse | Waarom investeren in Newborn fotografie?

 

Newborn fotografie, newborn in papa's handen in zwart/wit

Pasgeboren babies, ze groeien zo ontzettend snel. Ik weet het, ik weet het… iedereen zegt het, dat komt omdat het waar is! Met newborn fotografie, leggen we dit vast wat zo ontzettend snel weg is.

Je zal het begrip “ tijd vliegt voor bij” nooit echt helemaal begrijpen totdat jezelf mama ben.  Nu ga ik niet tegen je liegen, die eerste paar maanden zijn heftig en voelen aan alsof het nooit voorbij zal gaan. Maar dan op één avond, zal je kleintje een hele nacht doorslaapt. Zoo heerlijk dat gevoel dat je kleintje eindelijk door slaapt. Maar vergeet niet, na dit moment, hoef je maar met je ogen te knipperen en hij is opeens geen baby meer. Newborn fotografie, is een van de dingen die je na twee weken al niet meer terug kan draaien. Veel klanten weten niet dat de tijd voor newborn foto’s zo snel voorbij gaat.. tuurlijk kunnen we ook foto’s maken van oudere newborns. Maar toch zie je echt het verschil met babies van 2 weken of van 5 weken.

 

Je zal snel ontdekken, dat alle fases die je baby doormaakt verschillende verbazingwekkende mijlpalen omvat. Die eerste twee tot vier weken met uw pasgeboren baby zijn zo special, deze tijd gaat zo oneerlijk snel voorbij.

Je bent nu officieel een familie. Dit kleintje maakt je compleet en heeft een grote plek in je hart, waarvan je niet wist dat die bestond. Die fijne, bijna doorschijnend, pasgeboren baby huid. De manier waarop ze hun beentjes samenpersen, elke keer als je hem op pakt.

Dat grappige gepiep en geknor die ze de hele tijd maken. Deze dingen zijn zo vluchtig en je zal je niet realiseren hoe speciaal ze waren, totdat deze tijd voorbij is gevlogen. In de waas van deze nieuwe mama levensstijl, met bezoekers die in en uit lopen, stapels van babywas, om de twee tot drie uur voeden, zal je de meeste van deze speciale pasgeboren momenten vergeten.

Newborn fotografie, newborn veilig in mama's armen

Newborn fotografie, zal deze speciale momenten voor je behouden.

 

Je heb iemand nodig, die deze speciale momenten voor je bewaard. Iemand die je laat zien, hoe mooi je eruit ziet als nieuwe mama, knuffelend met je baby met een aanblik van pure vreugde. Je wil vastleggen hoe klein je eigen kleine pinda was, dat hij perfect past in papa’s grote handen. En vergeet die heerlijke details niet….

Die kleine vingers en tenen, dit zijn die eerste dingen die u zult opmerken na de geboorte. Je zal het blijven zeggen, “ ik kan niet geloven hoe klein zijn vingers en teentjes zijn!”Na vier korte weken, is het over. Jullie kleintje is geen pasgeboren baby meer. Hij is een baby van 11 maandje. Begrijp me niet verkeerd elke leeftijd heeft verbazingwekkende nieuwe dingen die hij zal leren en zal zijn persoonlijkheid steeds meer naar voren komen.

Het is allemaal zo spannend, maar zo nu en dan zal je terug denken aan al die schattige dingen die hij de hele tijd deed, maar nu doet hij dat niet meer. Maar op dit moment kan je nooit meer terug naar deze tijd.

 

Het is bij mij ook gebeurd, toen mijn oudste een pasgeboren baby was. Rond die tijd was newborn fotografie nog niet zo bekend. Ik had er nog nooit van gehoord, van haar heb ik dus helemaal geen professionele newborn foto’s. Twee jaar later werd mijn zoon geboren en ben ik op zoek gegaan naar een fotograaf om het vast te laten leggen. Elke keer als ik terug kijk, word ik zo verdrietig omdat ik zulke foto’s van mijn oudste niet heb.. Ik had zulke mooie foto’s zoo graag gehad. Helaas kan ik niet terug in de tijd, oh wat wou ik graag dat ik deze tijd terug kon draaien.

Naarmate hij groeit, zullen er momenten zijn dat je intense en overweldigende liefde zal voelen als je naar hem kijkt terwijl hij opgroeit. Hij zal iets kleins van de grond pakken en het grondig bestuderen en proberen om er achter te komen hoe het werkt. En dan opeens in een flits kijk je voltrots naar hem terwijl hij zijn huiswerk maakt of voetbalt in het veld en zal je realiseren dat hij niet meer die kleine jongen is, die je even op schoot neemt om mee te knuffelen en kussen.

 

Dit is mijn waarom, dit is dé reden, dat ik mij heb gespecialiseerd in newborn fotografie. Mijn passie en ervaring hebben mij de kans gegeven om een van de top newborn fotografen in Spijkenisse te worden.

Newborn fotografie, kleine baby slapend in bedje met zijn bruine pakje, mutsje en lieve teddy beer

Het is zoo belangrijk om alle kleine stappen van je kleintje vast te leggen. Elke gezichtuitdrukking, zo’n heerlijke lachje of juist die ontzettend grappige frons. Maar deze, deze is het meest belangrijk, het moment dat hij op de wereld kwam en je hele wereld werd.

 

Als je geïnteresseerd ben om meer te leren over Newborn en baby mijlpalen, hier zijn wat bronnen, die ik geweldig vind: Babykalender, interessante Newborn feiten, Newborn informatie.

Voor andere foto’s van onze newborn portfolio, bezoek dan onze klein en puur fotografie gallerij

 

XoXo

Robin

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.