Jaycen | Kleine Baby, Babyplanner | 4 maanden babyfoto’s |

Jaycen | Kleine Baby, Babyplanner | 4 maanden babyfoto’s |

Deze kleine jongen kwam pas bij ons in de studio, dit was voor hem niet de eerste keer.. hij was namelijk ook al hier met nog geen maand oud! Namelijk voor zijn newborn sessie! Super leuk dat papa en mama er voor gekozen hebben om zijn foto collectie uit te breiden met ons exclusieve babyplan! Ons babyplan is namelijk exclusief voor Newborn klanten van Klein & Puur Fotografie! 🙂

Echt een prachtige manier om dat oooh zo snel gaande eerste jaar vast te leggen, een herinnering om nooit te vergeten! Kleine Jaycen zijn mama was helemaal enthousiast om alles wat hij leert in zij eerste jaar vast te kunnen leggen, voor ze het wist was het al tijd voor zijn eerste sessie! Het gaat zooo snel!

De volgende keer dat we deze kleine vent terug zullen zien, kan hij gewoon al zelfstandig zitten! Zo leuk om deze reis met ze mee te kunnen beleven! Super leuk…!

Omdat mama en papa meteen tijdens de bezichtiging van de newborn foto’s het babyplan, Kleine Baby hebben geboekt, zie ik ze in jaar twee nog een keer terug! Voor een gratis familie sessie!

Zoooo leuk om die kleintjes te zien groeien!

Kleine Baby, Babyplanner ’s hebben toch wel een erg groot plekje in mijn hart!

Lieve, kleine, grote stoere Jaycen! Tot snel !!

Wil je meer over ons weten? Kijk dan gerust wat verder op onze website! Of lees de BLOG van deze mommy over haar ervaring bij Klein en Puur Fotografie!

vergeet ons natuurlijk niet te liken op onze facebook pagina of onze instagram te volgen!

       

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.