Mommy Blog September 2018!

Mommy Blog September 2018!

Even voorstellen: Mijn naam is Yatie Klein-de Bie, 26 jaar en woon samen met mijn man William en onze kleine trots Beau samen met onze twee poezenvriendjes in Hellevoetsluis. Graag schrijf ik deze mamablog voor de maand september met onze ervaringen.

Tijdens onze zwangerschap hebben wij een gave zwangerschaps shoot gedaan bij klein & Puur fotografie.  Er wordt met veel passie gewerkt in de studio met alle puntje op de i.

 

 

NEWBORNSHOOT!

 

Uiteindelijk de newbornshoot ook geboekt bij klein & Puur fotografie, overtuigd waren wij al snel na het zien van een paar previews van de vorige resultaten. Wauw! We keken gelijk uit naar de newbornshoot.

Ongeveer 10 dagen na de komst van onze lieve kleine spruit zijn wij weer op bezoek geweest in de studio voor de start van de newbornshoot. Er wordt zo goed rekening gehouden met ons en de kleine. De verwarming stond al lekker aan bij binnenkomst zodat ons kindje het niet koud zou krijgen.

 

Er wordt tussendoor tijd gemaakt voor de voeding, tijd voor een praatje. En wat gaat Robin onwijs geduldig, goed en professioneel om met het kleintje tijdens de sessie. Ook als het even niet gaat en als er een paar traantjes tussendoor te zien zijn. Je merkt gelijk dat baby’s zich prettig voelen bij Robin!

 

De manier waarop ze hem kalmeert is ook fijn! Verder wordt tijdens de sessie heel veel aandacht besteed (waar mogelijk) aan onze wensen.

En wordt er tussen de middag een heerlijk broodje verzorgd en wat te drinken. Dit is inbegrepen in het arrangement, geweldig!

 

KWALITEIT WERK EN PRACHTIGE PRODUCTEN!

De foto’s zijn echt van hoogwaardige kwaliteit en zo leuk dat dit kan. Zo klein nog, maar voordat je het weet zijn ze weer groot en heb je deze momenten voor altijd vastgelegd. Leuk om later nog eens samen naar te kijken!

Ook is het mogelijk om foto’s op hout te laten bestellen en andere toffe manieren om deze dierbare momenten voor altijd vast te leggen.

Leuk dat we een gipsafddruk konden laten maken bij jou van het nu nog zo kleine handje.

Uiteindelijk kun je dus heel veel kanten op bij klein & Puur fotografie.
We zijn ook erg blij met alle prachtige foto’s en wat hebben we gelachen.
Robin bedankt voor de zeer aangename sessies.

Heel veel liefs,

William, Yatie en kleine Beau

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.