Newborn Workshop van Norma K Fayak

Newborn Workshop van Norma K Fayak.

 

Vorige week vrijdag heb ik een super gave workshop gevolgd van Norma, gehost door Gabriela Koopmans van Gabriela Koopmans photography!

 

Norma komt uit America en is 1 van de fotograven die staat in de TOP 100 van fotograven ter wereld! Hoe cool is dat! Ze is zo goed in wat ze doet maar zoo down to Earth… Loving what she does! Ik snap wel dat ouders bij haar een newborn sessie boeken…!

 

Naast dat ze ontzettend goed is heb  ik ontzettend genoten van deze workshop. Ze verteld duidelijk wat je moet doen en waarom. Sinds een aantal maanden heb ik een speciale flits lamp uit America, waar zij al tijden mee werkt.. Voor haar workshop hield ik al van mijn nieuwe lamp.. Maar jeminee wat kan je er veel mee! Kan niet wachten om alles wat ik geleerd heb toe te passen en nog meer te groeien !

Ik hou zoveel van wat ik doe en word er zoo gelukkig van! Zonder jullie mijn ouders en babies van Klein en Puur Fotografie ben ik nergens.

Ik wil jullie ook bedanken voor jullie vertrouwen in mij, zodat ik kan doen waar ik het meest van hou… Ik geloof ook dat je dit terug ziet in mijn foto’s.

 

Norma if you read this! you are the best and thank you for the amazing time and everything I learned from you! THANK YOU THANK YOU!

Gabriela, dank je wel voor je gastvrijheid! Van je man tot aan je ouders iedereen was GEWELDIG!

Ik wens iedereen een super fijn weekend! ik heb weer een druk weekend voor de boeg, dus zal alles wat ik geleerd heb gaan toepassen! Zo’ n zin in !!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.