pasgeboren baby fotoshoot, Mijn favoriete foto’s van Yves uit Brielle

Benieuwd naar mijn favoriete foto’s van de pasgeboren baby fotoshoot van Yves uit Brielle?

Pasgeboren baby fotoshoot, het klinkt een beetje raar. Vaak worden deze sessies ook wel newborn fotoshoot of newborn fotosessies genoemd. Persoonlijk vind ik newborn fotosessie het mooiste klinken 🙂

Als je zwanger ben kan je niet wachten tot je eindelijke je kindje in je armen heb, maar zodra ze er zijn gaat het allemaal zo snel!

Hoe mooi is het dan om deze zeer korte periode in je leven vast te leggen met een fotoreportage. Pasgeboren baby fotoshoots worden geboekt, tijdens de zwangerschap en word geboekt op uitgerekende datum.

Zodra je kleintje is geboren spreken we samen een datum af in de eerste drie weken, na de geboorte van jullie kindje.

Klein en Puur Fotografie is DE newborn fotografie studio in Spijkenisse. Onze studio ligt heel centraal vlakbij Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rotterdam, Brielle, Rockanje en Barendrecht bijvoorbeeld.

Pasgeboren Yves uit Brielle kwam bij ons in de studio voor zijn newborn fotoshoot. Kleine newborn baby Yves, deed het echt geweldig tijdens zijn pasgeboren baby fotoshoot!

Papa en mama vonden het heerlijk om te kijken tijdens jou eerste debuut als fotomodel! Tijdens de pose van jou en mama werd mama een beetje duizelig en hebben we jou meteen aan papa gegeven! Veiligheid gaat voor het plaatje! Toen is mama lekker gaan zitten en zijn we verder gegaan met de foto’s van jou en papa! Gelukkig ging het al snel weer beter met mama en kon ze alsnog verder genieten!

Klein en Puur Newborn fotografie studio!

Wist je dat we in mijn newborn fotografie studio, diverse props hebben in de prop kast. Gevuld met manden, kleine kistjes, dekens, schattige bloemenbandjes, achtergronden.

Kortom alles wat je voor je newbornfotoshoot nodig hebt is aanwezig in mijn  newborn fotostudio.

Je mag altijd wat leuke dingen van huis meenemen, zoals een favoriete knuffel of bijvoorbeeld een quilt gemaakt door overgroot oma. Maar dit hoeft niet we hebben genoeg bij ons in de studio al geeft iets persoonlijks toch altijd een wat meer emotionelere waarde!  Tijdens de shoot kan je heerlijk relaxen aan onze grote eettafel terwijl ik prachtige newborn foto’s van je pasgeboren kindje.

Wil je meer informatie neem dan contact op via onze contactpagina en maak bijvoorbeeld een afspraak om even langs te komen in de studio?

Wil je meer van ons zien ? klik dan op het  linkje 😉 of kijk op facebook en instagram!

Wil je meer informatie over de prijzen voor een newborn fotografie sessie bij klein en puur fotografie?

Klik hier voor newbornfotosessies!

XxX Robin

                          

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.